Henkilökuntamme

Hyvää tekevä kukkakauppasi


Henkilökunta

Heidi Ekholm

Kukkakauppias

Tuija Laitinen

Floristi

Marjo Laakkonen

Harjoittelija/myyjä


Keitä me ollaan

Heidi on Bella-Reginan kauppias. 40 vuotias kuuden lapsen äiti ja yhden pikku tytön mummi. Olen huumorintajuinen, räiskyvä, iloinen säätäjä ja mulla on usein monta rautaa tulessa samaan aikaan. Rakastan tätä duunia kukkien ja asiakkaiden parissa. Mikään päivä ei ole samanlainen.  Koskaan ei tiedä mitä seuraava päivä tuo tullessaan. 

Tuija on 59 vuotias floristi ja kahden lapsen äiti. Tuija on ollut samassa kaupassa työntekijänä vuodesta 2013, kaupan nimi oli tuolloin vielä Kukkakori. Tuija on huumorintajuinen, periksiantamaton ja iloinen persoona. Tämä työ on Tuijan kutsumusammatti. Rakkaudesta kukkiin ja asiakaspalveluun. 

Marjo on Bella-Reginan uusin työntekijä. Marjo on 50 vuotias neljän lapsen äiti. Iloinen, ahkera, ystävällinen ja rauhallinen, mutta huumorintajuakin löytyy. Vapaa-ajalla Marjo harrastaa lenkkeilyä. Marjo on tullut toiselta alalta, mutta elämähän on  uuden oppimista.  Kampanjat/
hyväntekeväisyys


YKSINÄINEN NARSISSI 16.3 
Tete-tempaus kevään sipulikukkien kunniaksi! Jaamme kevään ensimmäisiä kotimaisia tete-narsisseja ohikulkijoiden löydettäväksi ympäri Suomen. 
Bella-Regina oli mukana tuottamassa iloa yhdessä kauniistikotimainen/kauppapuutarhaliitto:n kanssa.

Naistenpäivänä 2022 ja 2023 Bella-Regina osallistui kampanjaan joka auttaa väkivaltaa kokevia naisia js tyttöjä. Naisten Linjan kautta. Voit lukea lisää kampanjasta netistä ja somesta.