Upeat kukat joka hetkeen

Upeat kukat joka tilanteeseen.


Bella-Reginassa me haluamme panostaa kauniisiin tuoreisiin leikkokukkiin ja hyvään valikoimaan, että kaikille löytyisi jotain.   

Sidomme kimput sinun odottaessasi tai voit valita valmiin kimpun mukaasi. 

Meiltä saat henkilökohtaisen palvelun ja kaikki kukkakauppa-alan palvelut yksilöllisesti juuri sinulle! 

Kukat ilahduttavat aina ja sopivat jokaiseen tilanteeseen. 

  Olemme interflora jäsenliike ja meidän kauttammevoit lähettää kukkia kaikkialle maailmaan. 

 Voit tilata kukat myös verkkokaupastamme suoraan kotiisi tai ystävälle, tuttavalle äidille jne tai noutamalla ne kaupastamme. 

Kukat onnitteluun, juhlaan, iloon ja suruun.


Leikkokukkien hoito

Laita puhtaaseen maljakkoon vettä kimpun sidontakohtaan saakka. Lisää leikkovirkiste (ei pakollinen). Vaihda maljakkoon vesi n. parin päivän välein ja pesu maljakko kevyesti. Tee kukkiin aina uudet imupinnat terävällä veitsellä viistoon leikaten. Laita kukat heti maljakkoon heti imupintojen leikkaamisen jälkeen. Kuivunut imupinta imee huonosti vettä. 

Veden lämpötila

Ruusut ja puuvartiset kukat viihtyvät parhaiten lämpimässä vedessä. Sipulikasvit, kuten tulppaanit ja narsissit puolestaan viileässä vedessä, eivätkä tarvitse leikkovirkistettä. Sekakimpuille paras veden lämpötila on kädenlämpöinen. 

Leikkokukat viihtyvät parhaiten viileässä huoneilmassa. Liian lämpimässä kukat haihduttavat vettä enemmän ja nuupahtavat nopeammin. Voit pidentää leikkokukkien ikää laittamalla ne yöksi jääkaappiin. Kukat paleltuvat herkästi, joten talvipakkasilla ne pakataan meillä kunnolla. Kun viet kukat pakkasesta sisätiloihin, anna lämpötilan hetki tasaantua ennen kuin avaat paketin.

Etyleeni on hedelmistä erittyvä kaasu, joka nopeuttaa hedelmän kypsymistä. Älä aseta kimppua hedelmien läheisyyteen. Etyleeni saa leikkokukat nuupahtamaan nopeammin.


Ruusu


Leikkokukat vaihtuvat sesonkien mukaan. 

Peruslajikkeita löytyy vuoden jokaisena päivänä.


Valmiit kimput

Käytettävät kukat ja värit vaihtelevat vuodenajan ja sesonkien mukaan. Valikoimassa pyrimme pitämään aina erilaisia ja erivärisiä kimppuja.